14 Ocak 2010 Perşembe

pastam



Pandispanyası için:


4 yumurta, 4 fincan şeker, 4 fincan sinangil un, bir fiske tuz, 1 fincan su, kakao, 1 paket sinangil kabartma tozu, 1/2 limon kabuğu rendesi



Krema malzemeleri:

2 adet dr oetker kakaolu fındıklı puding, 1 paket dr oetker krem şanti(beyaz), süt, yeşil fıstık veya dövülmüş ceviz

Yapılışı:


Pandispanya kekinizi öncelikle ortadan ikiye bölün ve tepsinizin içerisinde içinden çıkarmadan hem enlemesine hem de boylamasına küçük kareler oluşturup kesin. 2,5 su bardağından biraz fazla süt ile pişirdiğimiz 1 adet kakaolu pudinginizi içine yavaş yavaş dökerek kaşık yardımı ile karıştırıp heryerine yedirin. Bulamaç gibi bişey oluyor bu işlem sonucunda.

Daha sonra kaşığınızla pastanızı düzleştirin. 1,5 su bardağından biraz fazla süt ile pişirdiğimiz 2nci kakaoulu pudinginizi üzerine sürün. Üst tabakadaki puding soğuduktan sonra 1 su bardağından 2 parmak eksik süt ile hazırladığınız kremşantinizi de pudingin üstüne sürün.

Kremşantinizin üstüne kakaoyu serpip onun üstünede toz yeşil fıstığınızı veya dövülmüş cevizinizle süsüleyin.



Afiyet olsun...

2 yorum:

Ayşe dedi ki...

Eminim hariak olmuştur.Bu aralar Sinangil un favorim.Kek unları bir harika.

deniz dedi ki...

bencede ayşe süper bütün ürünleri ama maalesef bulunduğum yerde yok:((((