YONCA DOMATES SALÇASI:
* Domates kendine has tadı, aroma ve renginin yanında içerdiği mineral maddeler,vitaminler ve diğer besin öğeleri ile beslenmede önemli bir yer tutmuş ve yüzyıllardır taze olarak tüketilmektedir.* Domatesin, bilindiği gibi tarladan yıllık üretim dönemi oldukça kısadır.Bu yararlı,tarım ürün...ünden uzun süre faydalanmak için domates salçası,mutfağınızda yemekleriniz için bir eşsiz bir alternatiftir.Domates salçası,diğer domates ürünleri içerisinde tercih açısından ilk sırayı almaktadır.*Yonca domates salçası: Domates bitkisinin olgun, sağlam kırmızı renkli ve taze meyvelerinin iyice yıkanıp ezildikten sonra ısıtılarak veya ısıtılmaksızın tekniğine göre kabuk, çekirdek ve lif parçalarından ayrılarak elde edilen domates pulpunun en az %28 düzeyinde çözünür kuru maddeye sahip oluncaya dek vakum altında koyulaştırılarak, hermetetik kaplarda ısıl işlem ile dayanıklı hale getirilip gerektiğinde yemeklik tuz ilave edilerek hazırlanan mamuldür. * Lezzetli ve kaliteli bir domates salçası için: iyi bir hammadde, iyi bir teknoloji ve sistemlere sahip fabrika ve salçayı yapan eğitimli ve tecrübeli personele ihtiyaç vardır. *Bu üç unsur, Yonca Domates Salçası için bir araya gelmiştir. * Hammadde;çoğunluğu Ege bölgesi ve bir kısmı Balıkesir – Sındırgının verimli topraklarında yetişen, tam kırmızı, sağlam, olgun ve lezzetli domateslerindendir. *Fabrikası; IFS,BRC,ISO 9001:2008 uluslar arası kalite ve gıda güvenliği standartlarına sahip, domates hammaddesinin tarladan, ürün olarak müşteriye, sofralarımıza kadar gelinceye kadar her aşamada ürün güvenliği sağlanarak kontrolleri yapılan, ürünün işlediği otomatik makinelere, modern tesislere sahip bir kuruluştur.Ürün kalitesini, gıda güvenliğini ve kalite sistemlerini sürekli geliştirmeyi hedefler. *Personel;eğitimli, yaptığı işin bilincinde ve uzun yıllar çalışan tecrübeli kişilerdir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder