23 Şubat 2010 Salı
RUS PASTASI
Malzemeler
Hamuru icin:
200 g yumusak tereyag/margarin
200 g pudra sekeri
2 yumurta
350 g glutensiz un
50 g kako
1 paket glutensiz kabarma toz
Kremasi icin:
500 g labne peyniri
200 g pudra sekeri
1 vanilyali seker
250 g yumusak tereyag/margarin
3 yumurta
1 paket dr oetker vanilyali puding
Hazirlanisi:
Hamur icin tüm malzemeleri bir kapta kurabiye kivamina gelene kadar yoguruyoruz, yaklasik bir avuc kadar hamurdan kenara ayiriyoruz, geriye kalanini yuvarlak yaglanmis borcama dösüyoruz. bu arada firini 180 derecede isitiyoruz. kremasi icin tüm malzemeleri bir kapta iyice cirpiyoruz. ve hamurun üzerine döküyoruz, kenara ayirdigimiz hamurdan kücük pacalar koparip kremasinin üzerine koyuyoruz, düzensiz olmasi pastaya degisik görüntü veriyor, ama arzulayan sonradan ilave edilen hamuru düzenli olarak üzerine koyabilir. önceden isitilmis firinda 90 dakika pisiriyoruz, arzu edilirse 45 dakika gectikten sonra üzeri alüminyum foli ile örtülüp devam pisirilir, o zaman üzeri fazla kararmaz.
afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
süperrr süperr
eline sağlık denicem cnm
Yorum Gönder