23 Şubat 2010 Salı

RUS PASTASI



Malzemeler


Hamuru icin:

200 g yumusak tereyag/margarin

200 g pudra sekeri

2 yumurta

350 g glutensiz un

50 g kako

1 paket glutensiz kabarma toz



Kremasi icin:

500 g labne peyniri

200 g pudra sekeri

1 vanilyali seker

250 g yumusak tereyag/margarin

3 yumurta

1 paket dr oetker vanilyali puding


Hazirlanisi:

Hamur icin tüm malzemeleri bir kapta kurabiye kivamina gelene kadar yoguruyoruz, yaklasik bir avuc kadar hamurdan kenara ayiriyoruz, geriye kalanini yuvarlak yaglanmis borcama dösüyoruz. bu arada firini 180 derecede isitiyoruz. kremasi icin tüm malzemeleri bir kapta iyice cirpiyoruz. ve hamurun üzerine döküyoruz, kenara ayirdigimiz hamurdan kücük pacalar koparip kremasinin üzerine koyuyoruz, düzensiz olmasi pastaya degisik görüntü veriyor, ama arzulayan sonradan ilave edilen hamuru düzenli olarak üzerine koyabilir. önceden isitilmis firinda 90 dakika pisiriyoruz, arzu edilirse 45 dakika gectikten sonra üzeri alüminyum foli ile örtülüp devam pisirilir, o zaman üzeri fazla kararmaz.



afiyet olsun

1 yorum:

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

süperrr süperr

eline sağlık denicem cnm