11 Şubat 2010 Perşembe

KLORAKTAN PRATİK BİLGİLER

Sararmış beyaz çamaşırlara, perdelere yıkarken KLORENK kullanın sarılıktan kurtulun. Banyo perdelerinin alt bölümünde oluşan siyah lekeleri ULTRA KLORAK ile yıkayın, lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz.


KLORAK KİR ÇÖZÜCÜ’ yü yer temizliğinde de kullanabilirsiniz. KLORAK KİR ÇÖZÜCÜ parkeleri ve parke aralarını pırıl pırıl yapar. Evlerde bulunan su depolarınızın dezenfektanı için KLORAK ÇAMAŞIR SUYU kullanabilirsiniz.

Buzdolaplarının arka panelinde oluşan yağ, kir ve toz lekelerini KLORAK YAĞ ÇÖZÜCÜ SPREY kullanarak kuru bir bezle silin ve tüm pisliklerden kurtulun. KLORENK ile kök boya ile dokunmuş halı kilimlerinizi yıkarsanız boyalarının birbirine kesinlikle karışmadığını göreceksiniz.

Mutfak eşyalarının üzerindeki etiket izlerini yok etmek için, üzerlerine KLORAK YAĞ ÇÖZÜCÜ SPREY sıkın ve yumuşak bir bezle silin.

Gömlek yakalarındaki kirleri gidermek için, gömleği makineye atmadan önce yaka kısmına KLORAK KİR ÇÖZÜCÜ sürüp 15 dakika bekletiniz.

Yanık tava ve tencerelerinizin dibini KLORAK YAĞ ÇÖZÜCÜ kullanarak kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Çay lekesini, pamuklu ve yünlülerde KLORENK ile yıkayarak temizleyebilirsiniz.

Bulaşık makinenizi çalıştırırken az miktarda KLORAK ÇAMASIR SUYU dökerek bulaşıklarınızı dezenfekte edebilirsiniz.

Ampulün üzerine biraz KLORAK ODA PARFÜMÜ’nden sıkınız ampul yakıldığında odanız mis gibi kokar.

KLORAK ÇAMAŞIR SUYU vücut temizliğinde birkaç damla kullanılarak ölü hücrelerin temizlenmesinde ve cildin daha sağlıklı olmasında etkilidir.

Topuklarınızdaki çatlakları gidermek ve yumuşatmak için en iyi çözüm KLORAK ÇAMAŞIR SUYU’ dur.

ULTRA KLORAK fayans aralarını bozmadan, zarar vermeden tertemiz yapar.

Mutfak zeminlerindeki taşlarınızı KLORENK ile sildiğinizde hem matlıktan hem de lekelerden kurtulursunuz.

Çiçeklerinizin vazoda sağlıklı kalma sürelerini uzatmak için vazodaki suya 1–2 damla KLORAK ÇAMAŞIR SUYU dökebilirsiniz.

Hiç yorum yok: