11 Aralık 2009 Cuma

magichand temizlikte uzman






Çevre dostudur
Nano teknoloji ile üretilen özel iplik dokuması nedeniyle öylesine ince yapılıdır ki, tozlu zeminle temastan itibaren yüzeyde bulunan bütün tozlar derhal bez tarafından emilir ve hapsedilir. Böylece tozun yayılmasının önüne geçilir ve toz tekrar havaya dağılmaz. Normal bezlerle yapılan temizlikte ne kadar dikkatli olunursa olunsun tozun havaya karışması, bilahare de yüzeylere yapışması önlenememektedir. Nano teknolojisi ile üretilen mikrofiber bezlerle bu sorun tümüyle ortadan kalkmaktadır.

Hijyen sağlar
Ürünlerimiz hammaddesi ve özel üretim tekniği sayesinde bakteri üretmemektedir. MagicHand bezler, özel hammaddesi sayesinde anti bakteriyeldir. Bunu test etmek için
MagicHand’i ıslak olarak katlayın ve birkaç saat bu şekilde bırakın. Belirli bir süre sonra bezimiz kuruyacak ancak, asla koku üretmeyecektir. Temizlikte kullanılan herhangi bir beze aynı işlemi uyguladığınızda, bakteri ürettiği için rahatsız edici bir koku ürettiğine şahit olursunuz.
Özellikle deterjan benzeri kimyasallara alerjisi olanlar için son derece idealdir.

Pratiktir
Kullanılan yüzeylerde yeniden dönüp temizlemeye ihtiyaç bırakmaz, bu nedenle pratiktir. Ciddi anlamda zamandan tasarruf sağlar ve böylece hayatı kolaylaştırır.

Kolay temizlenir
Bezlerimiz, bildiğimiz beyaz sabunla yıkanarak içine hapsolan bütün kirlerinden arınması sağlanmaktadır. Böylece mikrofiber bezlerimiz yeniden temizlik yapmaya hazır gelmektedir.

Ekonomiktir
Bezin tekrar kullanılabilmesi için sadece su ve beyaz sabun yeterlidir.
MagicHand nano teknoloji mikrofiber temizlik bezleri kullanıyorsanız genellikle temizlikte kullanılan kimyasallara ihtiyaç duymazsınız.
Yapılan temizlik kısaca “kimyasız temizlik”tir. Nano teknolojinin üstünlüğü ve güzelliği de burada yatmaktadır.

Şaşırtıcı temizlik
Temizlik yapılan tüm yüzeylerde şaşırtıcı bir parlaklıkla birlikte toz, kir, yağ ve lekelerden iz kalmamaktadır. Ayrıca normal temizlik bezlerinin temizlikten sonra yüzeylerde bıraktığı hav’dan da eser kalmamaktadır.

Uzun ömürlüdür
Diğer bezlere oranla 10 kat daha uzun süreli kullanılabilmektedir. Bu nedenle, piyasaya çıktığımızdan beri ürünlerimizi kullanmakta olan müşterilerimiz bize teşekkürlerini iletmektedirler.

Hayatı kolaylaştırır
Firmamız sloganını da bu konsepte uygun olarak belirlemiştir:
“Bir MagicHand bir de su, bitmiştir temizlik konusu.”
Amacımız hem zamandan hem de harcamalarınızdan tasarruf etmek.

Çevre dostudur:
Ürünlerimizin tamamı ekolojik ürünlerdir. Kullanım süresinin uzunluğu dolayısıyla ekolojik dengenin bozulmasını önlediği gibi deforme olduktan sonra kolayca torağa karıştığı için doğa dostu bir üründür. Ayrıca diğer kimyasalların kullanılmasına ihtiyaç bırakmadığı için, çevrenin temiz kalmasına katkıda bulunmaktadır.

Zamanınız size kalır
Anti statik özellikleri sayesinde sildiğiniz ortam kolay kolay kirlenmez. Böylece daha az yorulursunuz ve zamanınız size kalır.

Hiç yorum yok: