1 Kasım 2009 Pazar
KEK KALIBINDA BISKÜVI TATLISI
MALZEMELER
2 su bardagi süt
2 kasik findik içi
2 kasik toz seker
2 kasik kakao yarim paket margarin
1 çay bardagi kuru üzüm
1 paket kirilmis pötüpör bisküvi
süslemek için hindisdan cevizi
YAPILISI
Sütü yagi kakaoyu sekeri tencereye koyuyoruz.
Ocakta kaynatiyoruz arasira karistirarak kaynamaya baslayinca üzümü findigi ve bisküviyi ekliyoruz.
Koyu kivama gelince ocagi kapatiyoruz.
Kek kalibina folyo kagidini yerlestiriyoruz.
Tatlimizi bosaltip buzluga koyuyoruz.
3 saat kadar durucak donmasi için donunca alip servis tabagina koyuyoruz.
Hindisdan cevizi serpip servis yapiyoruz.
Arzuya göre buzlukta bekletip misafir gelince çikartabilirsiniz afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder