750 gram kuzu eti(sote doğranmış)
1 demet taze soğan
1/2 demet maydanoz
2 adet patates
1 su bardağı penguen bezelye
2 su bardağı su
2 kaşık yonca salça
miktarı isteğe bağlı kekik ve tuz
2 adet fırın poşeti
soğan ve maydanozlar yemeklik şekilde doğranır. patateslerde kuşbaşı büyüklüğünde doğrandıktan sonra su ve salça hariç tüm malzeme bir kap içerisinde karıştırılır. malzeme 2 adet fırın poşetine bölüştürür. ayrı bir yerde karıştırdığımız salçalı su bu iki poşetede eklenir. ağzı kapatılan poşetlerin üzerine çatal yardımıyla delikler açılır. 200 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 45 dakika kadar pişirilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder