15 Haziran 2010 Salı

PAZARTESİ MENÜM(taze fasulye-pilav)




DÜN AKŞAM NE PİŞİRSEM DİYE ÇOK DÜŞÜNDÜM PAZARDAN TAM MEVSİMİ OLAN TAZE FASULYE ALMIŞTIM ONU YAPAYIM DEDİM YANINA PİLAV BİRDE TEFLON TAVADA YAĞSIZ TAVUK PİŞİRDİM İŞTE RESİMLERİ
TAZE FASULYE
1/2 KİLO TAZE FASULYE
8-9 DOMATES
5 DİŞ SARMISAK
1 KURUSOĞAN
3 KAŞIK YONCA ZEYTİNYAĞI
TUZ,ŞEKER
SİVRİ BİBER 2-3 ADET
BEN FASULYEYİ HİÇ SUSUZ PİŞİRİRİM DOMATESİN SUYU YETİYOR BANA GÖRE
SOĞAN SARMISAK BİBERLERİ YONCA ZEYTİNYAĞI İLE KAVURUP ÜZERİNE FASULYELERİ VE DOMATESLERİ EKLEYİP PİŞENE KADAR KISIK ATEŞTE YAPIYORUM
PİLAV
2 BARDAK PİRİNÇ(TUZLU ILIK SUDA EN AZ 20 DK KABARTIRIM)
YONCA ÇİÇEK YAĞI
TUZ
3 BARDAK TAVUK SUYU YA DA NORMAL SICAK SU




Hiç yorum yok: